Oriënteren en leren in Haaglanden

Hoe maak je een goede keuze in jouw loopbaan? Wat is jouw volgende stap? Door gerichte advisering op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, zoekmethodes, persoonlijke tips en tricks ondersteunt het Leerwerkloket jouw grip op je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ondersteuning bij het beantwoorden van je eigen vragen. Zo weet je wat je te doen staat.

WerkgeversLeerwerktrajecten opzetten
 

Lukt het je niet om aan personeel te komen dat de juiste kennis en vaardigheden heeft? Wij kunnen je helpen om leerwerktrajecten op te zetten. Op die manier krijg je door een combinatie van leren en werken alsnog het personeel waar in jouw bedrijf behoefte aan is.
 


Subsidies en andere financiële voordelen
 

Personeelsontwikkeling is voor ieder bedrijf van groot belang, maar de kosten kunnen flink oplopen. Daarom is het goed om te weten dat er allerlei subsidies en financiële voordelen zijn waar jij als werkgever gebruik van kunt maken.
 


 

Wil je een deskundig adviesgesprek? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Bent u een erkend leerbedrijf?
De privacy-verklaring vind je achter deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te delen, zodat er contact met mij kan worden opgenomen.

Als je geen toestemming geeft, kan dit formulier niet verstuurd worden. Je kunt dan contact opnemen met het Leerwerkloket via  haaglanden@leerwerkloket.nl
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.