Oriënteren en leren in Haaglanden

Hoe maak je een goede keuze in jouw loopbaan? Wat is jouw volgende stap? Door gerichte advisering op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, opleidingen, zoekmethodes, persoonlijke tips en tricks ondersteunt het Leerwerkloket jouw grip op je persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt ondersteuning bij het beantwoorden van je eigen vragen. Zo weet je wat je te doen staat.

Artikel

Kans op werk

Sommige beroepen komen niet in alle regio’s voor. In het Westland is er bijvoorbeeld veel werk in de kassen en in Limburg is er veel seizoenswerk als aspergesteker. Andere beroepen zijn minder gebonden aan een regio. Denk bijvoorbeeld aan werken in de zorg, onderwijs en logistiek. De adviseurs van het Leerwerkloket in jouw regio, weten precies waar jouw kansen liggen.

Afbeelding
een lachende vrouw met een man

Solliciteren op een leerbaan in een ander vakgebied kan erg spannend zijn. Hoe overtuig je een werkgever van jouw kwaliteiten als je niet de juiste vooropleiding of werkervaring hebt? En waar vind je die werkgever die graag wil investeren in het opleiden van nieuwe werknemers?

Het Leerwerkloket kent de leerwerk vacatures in jouw regio. Onze adviseurs zijn goed op de hoogte van alle opleidingen en cursussen en hebben goede banden met werkgevers.

Wil je gaan leren en werken? Neem dan via onderstaand formulier contact op met het Leerwerkloket in jouw regio. 

Tip van het Leerwerkloket

Solliciteren gaat door corona vaak via de webcam. Heb jij zo’n gesprek gepland? Lees dan ons blog: 9 tips voor solliciteren via de webcam.